Soul Reflectors
The mirror for your soul

 

 

 

 

Energetisch masseren is masseren met energie vanuit het universum. Energie is overal om ons heen. Jezelf hiervoor opstellen en doorgeven aan een ander om te mogen helen is een voorrecht.

 

Energetische massage werkt op het openen en goed laten doorstromen van de levensenergie, het opheffen van blokkades die we door het leven vaak zelf onbewust hebben opgebouwd. Deze blokkades zijn goed voelbaar in het lichaam. De massage zal verlichting kunnen brengen aan klachten die gerelateerd zijn aan stress, zoals hoofdpijn, piekeren, slapeloosheid, en het niet geaard voelen.

 

Energetische massage is een zachte manier van massage. Door de chakra’s, energie punten, in het lichaam te masseren, brengen we de geblokkeerde energie weer in beweging. U zult u fitter gaan voelen en beter gaan slapen.

 

Na de massage is het belangrijk om het die dag een beetje kalm aan te doen en veel water te drinken, 1,5 liter. Dit om de afvalstoffen die vrijkomen tijdens en na de massage goed af te kunnen voeren. De uitwerking van de massage is voor een ieder verschillend, de één is moe en de ander voelt zich rozig.